یرگزاری مراسم گرامیداشت استاد فقید حضرت آیت اله مصباح یزدی (رحمت اله علیه) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دیلم

یرگزاری مراسم گرامیداشت  استاد فقید حضرت آیت اله مصباح یزدی (رحمت اله علیه) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دیلم

دوشنبه مورخ 22/10/1399 راس ساعت 10 صبح جهت گرامیداشت یاد استاد فقید حضرت آیت اله مصباح یزدی (رحمت اله علیه) جلسه ای با حضور امام جمعه محترم شهرستان در محل واحد دانشگاهی برگزار گردید.
دکتر اسدی امام جمعه دیلم ضمن تبیین ابعاد شخصیتی این عالم جلیل القدر به نقش علما و بزرگان دینی در تبیین اندیشه های اسلامی از صدر اسلام تاکنون پرداختند. ایشان همچنین علامه محمدتقی مصباح یزدی را از پرچمداران اندیشه و گفتمان دینی دانستند و شخصیت علمی ایشان را همتراز استاد شهید مرتضی مطهری برشمردند. همچنین ارتباط علامه مصباح یزدی در زمان حیات حضرت امام (ره) و پس از آن در دوران زعامت مقام معظم رهبری را از نمونه های بارز ولایت مداری و ولایت پذیری ایشان برشمردند.
این مراسم بطور همزمان از طریق فضای مجازی برای دانشجویان و اساتید دانشگاه پخش گردید.