چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۹
1398/09/24

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دیلم برگزار گردید؛
پنجشنبه 21 آذرماه یادواره شهدای مدافع حرم و شهدای دانشجو در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد دیلم برگزار گردید در ابتدای این مراسم دکتر نیک بخش ریاست واحد ضمن عرض خیرمقدم به مهمانان ، اساتید و دانشجویان شرکت کننده در این محفل به تبیین روحیه استکبارستیزی دانشجویان و ارتباط آن با مفاهیم شهادت و ایثار اشاره و دانشگاهیان را به اهتمام جدی در تبیین ، اجرا و اهتمام ویژه به بیانبه گام دوم انقلاب توصیه نمودند.

در ادامه این مراسم حجه الاسلام دکتر اسدی امام جمعه محترم شهرستان دیلم بعنوان سخنران یادواره با اشاره به روایت امیرالمومنین (ع) فرمودند: "العلم سلطان" هر کجا علم باشد قدرت آنجاست روزی در اوج قدرت علمی و تمدن اسلامی دانشمندانی چون زکریای رازی، ابوریحان بیرونی و ابن سینا را به جهان معرفی کردیم، اما رفته رفته با افول علمی مسلمانان و انحصارطلبی جوامع غربی در مصادره ی علم قدرت از دست مسلمانان خارج شد. همچنین ایشان افزودند انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در منطقه به وقوع پیوست و امام جان دوباره ای به حرکت علمی کشور دادند. حجه الاسام اسدی در بخش دوم از سخنان خود افزودند شهدای مدافع حرم در اوج مظلومیت مقتدرانه و عزتمندانه جنگیدند و به شهادت رسیدند. ایشان خاطر نشان کردند جنگ جهانی سوم در ایران، جنگ جهانی چهارم در سوریه و جنگ جهانی پنجم در یمن در مقابله با تفکر مقاومت امام خمینی (ره) اتفاق افتاد، در بخش پایانی این محفل از چند تن از دانشجویان مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر دیلم تجلیل بعمل آمد.