جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۸
نشست صمیمانه اعضاء هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر دیلم با امام جمعه شهر دیلم
1398/09/06

به مناسبت 5 آذر سالروز تاسیس بسیج مستضعفان به فرمان حضرت امام (ره) نشست صمیمانه اعضاء هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر دیلم با امام جمعه معزز شهر حضرت حجه الاسلام و المسلمین دکتر اسدی در محل دفتر امام جمعه برگزار گردید.
در این دیدار ابتدا جناب آقای دکتر نیک بخش ریاست محترم واحد ضمن تبریک هفته بسیج و همچنین تبریک انتصاب دکتر اسدی به سمت امامت جمعه دیلم در سخنانی به معرفی دانشگاه و بیان توانمندیها و نقاط قوت واحد اشاره نمودند ، همچنین ایشان افزودند که این واحد آمادگی دارد در سایر عرصه های فرهنگی بعنوان بازویی توانمند در کنار مجموعه فرهنگی شهرستان و در راس آنها امام جمعه محترم همکاری نماید. در ادامه نیز هر یک از اعضا محترم هیات رئیسه به معرفی حوزه تحت سرپرستی خود پرداختند.
در پایان این دیدار حجه الاسلام اسدی با ابراز خرسندی از این ملاقات به بیان ازرش علم و عالم پرداختند. و لزوم بکارگیری جوانان و استفاده از ظرفیت بالقوه آنها را در مسایل مهم اجتماعی خاطر نشان شدند. همچنین ایشان بر لزوم همکاری با مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان درتمامی سطوح علی الخصوص حوزه فرهنگی تاکید و از عملکرد فرهنگی واحد نیز ابراز رضایت نموده و تقدیر و تشکر بعمل آوردند.