شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶ - Saturday 23 September 2017
نخستین سفر استانیدکتر ولایتی در بازدید از واحد مشهد
دکترولایتی که در اولین بازدید خود از دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سلسله دیدارها از استان ها به مشهد سفر کرده است،عصر روز سه شنبه ۳۱ مردادماه از دانشگاه ازاد اسلامی مشهد بازدید و در نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد، معاونین، روسای دانشکده ها و بیمارستانهای واحد مشهد حضور یافت .

به گزارش روابط عمومی سازمان مرکزی از مشهد، رئیس هیئت امنا و موسس دانشگاه آزاد اسلامی قبل از این برنامه با حضور در مزار شهدای گمنام به مقام شهدا با قرائت فاتحه و اهدا گل ادای احترام کرد.
رییس هیات امنا و موسس دانشگاه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی از سه بخش دانشگاه، آزاد و اسلامی تشکیل شده است، گفت : دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است که در نوع خود بی نظیراست.
وی به ضرورت تاسیس این دانشگاه اشاره و آن را پاسخ به برآوردن نیاز مردم به تحصیلات عالیه دانست و گفت: اکنون یک و نیم میلیون دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند و تعداد فارغ التحصیلان این دانشگاه حدود 5 میلیون نفر است که اکنون تعداد 70 هزار استاد تمام وقت و پاره وقت و حدود 40 هزار کارمند در این خانواده بزرگ علمی آموزشی در خدمت آموزش عالی هستند و باید با برنامه ریزی دقیق برای بهره مندی همه این ظرفیت ها گام برداشت.
وی با بیان اینکه تعداد دانشجویان کشور در آستانه انقلاب اسلامی به 200 هزار نفر هم نمی رسید، تصریح کرد: اکنون این تعداد 20 برابر شده اما این امر طبیعی است که در برخی از رشته ها صندلی خالی داریم و متقاضیان برخی رشته ها چندین برابر ظرفیت دانشگاه است.
وی با اشاره به افزایش متقاضیان رشته های علوم تجربی، اظهار کرد: در کنکور سراسری سال جاری شاهد بودیم از مجموع 900 هزار داوطلب، 700 هزار نفر خواهان شرکت در رشته تجربی هستند و این نیاز سبب می‌شود تا دانشگاه در این بخش توسعه یابد .
رئیس هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر این که نباید در این دانشگاه قید و بندهای دست و پا گیری که مانع پیشرفت می شود، وجود داشته باشد، اظهار کرد: این دانشگاه متعلق به نظام و همه مردم است چرا که هزینه اش را مردم به طور مستقیم از طریق شهریه می دهند یا امکانات آن بوسیله نظام در اختیار دانشگاه قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه این دانشگاه ملک خصوصی نیست بیان کرد: رسیدن به جایگاه ویژه و درخور شآن این دانشگاه از مطالبات مقام معظم رهبری است به طوری که در رقابت درست حرکت دقیق و رو به رشدی را داشته باشد و همه علاقه مند ورود به این دانشگاه باشند.
وی از افزایش 20 درصدی شرکت کنندگان دانشگاه آزاد اسلامی در کنکور سراسری سال جاری خبر داد و گفت: مردم احساس کردند یک اراده ای وجود دارد که نقطه شروع آن مقام معظم رهبری است؛ بنابراین بایستی این دانشگاه به موفقیت ها و پیشرفت های علمی دست یابد .
وی در خصوص برخی شرایط و وضعیت فرهنگی دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با حمایت امام (ره) تاسیس شد و در ابتدا اعضای سه قوه اعضای هیات موسس آن بودند، بنابراین این مجموعه عظیم با پسوند اسلامی بایستی به لحاظ فرهنگی با دقت و پیش رو حرکت کند.

دکتر ولایتی با بیان اینکه خواجه نصیرالدین طوسی به لحاظ جامعیت و عمق فکر و خدمتی که به فرهنگ اسلامی و شیعه کرده بی نظیر است و هیچکدام از بزرگان جامعیت ایشان را ندارد، تاکید کرد : مشهد به دلیل وجود مضجع شریف امام رضا (ع) و پایتخت معنوی کشور بایستی شیخ طوسی پرور و خواجه نصیرالدین پرور باشد و پزشک متدین ، حقوقدان متدین و مدیران متدین که در کشور نمونه باشند تربیت کند.
وی از انتخاب دکتر ملک نژاد به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و واحد مشهد اظهار خرسندی کرد و خواستار جهت گیری علمی این دانشگاه ، رونق فرهنگ انقلابی و اسلامی و کاربردی شدن پژوهشها در این دانشگاه شد.
وی کاربردی شدن پژوهش ها را مقدمه اقتصاد دانش محور خواند و گفت: امروز صنعت در دنیا مبتنی بر پژوهش است و می تواند نیازهای روزافزون جامعه را پاسخگو باشد.
رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص تیم جدید مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: همه این افراد از سابقه دانشگاهی، اجرایی و مدیریتی مناسب و سطح بالا در کشور برخوردارند و امیدواریم علم را به درجه ای برسانیم که ایران استحقاق آن را دارد.
این برنامه از سلسله بازدیدهای رییس هیات موسس از دانشگاههای سراسر کشور و پس از تغییرات مدیریتی در این دانشگاه انحام گردیده و معارفه دکتر ملک نژاد سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد و استان خراسان رضوی نیز با حضور دکتر رهایی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی به انجام رسید.
پیش از این دکتر ولایتی در همایش فرهنگ و سیاست در سیره امام جواد (ع) به دعوت آستان قدس رضوی سخنرانی کرد.

تاریخ : ۱۳۹۶/۶/۱