چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶ - Wednesday 22 November 2017
تشکیل گروه متنوع سازی منابع درآمدی دانشگاه آزاد دیلم

به منظور  بهره برداری از مصوبه شماره 78/75946 مورخه 93/03/10 هیات موسس دانشگاه تحت عنوان «دستورالعمل متنوع سازی منابع درآمدی دانشگاه آزاد اسلامی» و بهره‌برداری از حداکثر توان واحدهای دانشگاهی در توسعه امکانات و منابع مالی در چارچوب مقررات و ضوابط دانشگاه و نیز با هدف اثربخشی در جامعه، محیط علمی و صنعتی شهرستان و استان و رشد اقتصاد دانش محور، گروه متنوع سازی منابع درآمدی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دیلم تشکیل شده است.

فعالیت‌های این گروه با دو رویکرد:

1- درون‌مجموعه‌ای (استفاده از امکانات و فعالیت‌های آموزشی‌ـ‌تولیدی واحد از سوی واحدهای دیگر به طوری که داخل مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی عرضه و تقاضا صورت پذیرد.)

و

2- برون‌مجموعه‌ای (ارائه خدمات و سرویس‌های آزمایشگاهی و کارگاهی و اجاره سالن‌ها، برگزاری دوره‌های آموزشی، عرضه محصولات اعم از علمی، فنآوری و ... به بیرون از مجموعه دانشگاه)

با رعایت صرفه و صلاح دانشگاه صورت می‌پذیرد.

در مرحله نخست، این واحد دانشگاهی آماده ارائه خدمات زیر به واحدهای هم‌جوار، صنایع و ادارات شهرستان و افراد جامعه است.

income

آدرس : استان بوشهر - دیلم - کیلومتر 5 جاده دیلم - خوزستان - دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر دیلم

تلفن: 18 - 07733244016

فاکس:      07733244019