چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶ - Wednesday 22 November 2017
دعوت از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی برای شرکت در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در دویست و یازدهمین جلسه هیأت رئیسه، از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی برای حضور پر شور و گسترده در بیست و هشتمین مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این جلسه دکتر علی‌محمد نوریان با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان وضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، بر ضرورت غنیمت شمردن ساعات و لحظات این ماه در جهت خودسازی و تهذیب نفس تأکید کرد و گفت: باید از فرصت گرانبهایی که خداوند به واسطه‌ این ماه در اختیار ما قرار داده است، به منظور تقرّب و نزدیکی هر چه بیشتر به خالق یکتا استفاده کنیم.

وی با اشاره به وقوع قیام تاریخی و خونین 15 خرداد در اعتراض به دستگیری امام راحل و ارتحال ملکوتی بنیانگذار انقلاب اسلامی در این ماه، گفت: نباید از درسهای واقعه 15 خرداد 42 غافل شویم، قیامی که به خاطر روشنگری‌های امام راحل از رژیم شاه به وقوع پیوست.

دکتر نوریان با گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با دعوت از تک تک خانواده بزرگ و منسجم دانشگاه آزاد اسلامی برای حضور یکپارچه و پرشور خود در مراسم ارتحال امام خمینی(ره)، اظهار داشت: حضور در مراسم و تجدید میثاق با آرمان های آن عزیز سفر کرده، گامی در جهت اقتدار و عزت ایران اسلامی است.

در ادامه این جلسه، در راستای ارتقا کیفیت و یکپارچه سازی برنامه ­ها و استراتژی­ های دانشگاه، برنامه راهبردی حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، عمرانی، دانشجویی، فرهنگی، پزشکی، ورزشی و ... که مصوب شورای دانشگاه آزاد اسلامی است مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد با توجه به اسناد بالادستی ، نقشه جامع کشور و استراتژی­ها 9 گانه مدیریت جدید دانشگاه مورد بازنگری قرار گیرد.

تاریخ : ۱۳۹۶/۳/۱۰