جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۸
قابل توجه اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان کارشناسی ارشد
1398/03/08

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان کارشناسی ارشد

به اطلاع کلیه اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دیلم می رساند، طبق بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه، از اول اردیبهشت ماه سال ٩٨، کلیه امور مربوط به بررسی، تصویب و دفاع پایان نامه های دانشجویی، تنها از طریق سامانه پژوهشیار انجام خواهد شد. لذا لازم است استادان راهنما و مشاور و دانشجویان کارشناسی ارشد جهت شروع روند پایان نامه، در اسرع وقت در سامانه پژوهشیار به آدرس ذیل ثبت نام فرمایند.

لازم به ذکر است که کلیه امور پایان نامه ها از جمله پیشنهاد استاد راهنما و موضوع پایان نامه، تائید استاد راهنما و موضوع توسط گروه مربوطه، ارسال پروپوزال، داوری پروپوزال، ارسال به اساتید راهنما و مشاور، بررسی و تصویب در شورای تخصصی گروه و شورای پژوهشی دانشگاه، دریافت کد پایان نامه و سایر امور مرتبط تا زمان دفاع دانشجو، در این سامانه به صورت مکانیزه انجام می شود.

نکات مهم:

۱. در هنگام ثبت نام دقت فرمایید اعضای محترم هیات علمی واحد، در قسمت «محل کار» و دانشجویان در قسمت «محل تحصیل»، واحد بندردیلم و بعد از آن رشته خود را انتخاب نمایید.

۲. اعضای محترم هیات علمی مدعو (غیر دانشگاه آزاد اسلامی) باید در قسمت محل کار قسمت مدعوین را انتخاب نمایند.

۳. از درج صحیح ایمیل و شماره تلفن همراه خود اطمینان کامل حاصل فرمایید چراکه رمز عبور شما به ایمیلتان و یا به صورت پیامک به گوشی تلفن همراه تان ارسال خواهد شد.

۴. در صورت بروز هر گونه مشکل یا پاسخ گویی به سوالات به مدیران گروه و یا حوزه پژوهشی دانشگاه مراجعه گردد.

ضمنا لینک سامانه 'پایش‌‌' بصورت آیکن ‌‌‌'سامانه پژوهشیار' در وبسایت دانشگاه دیلم قرار داده شد، در حال حاضر اساتید گرامی و مدیران محترم گروهها و دانشجویان آنها میتوانند جهت انجام مراحل انتخاب موضوع و پروپزال اقدام فرمایند.